VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

 • Beheer

 • Kalender

  juli 2021
  M D W D V Z Z
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Archief

Summerschool 2021

Posted by vpwadmin op 27 juli 2021

Deze zomer staan we graag stil bij wat jij nu écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil je meer rust, verder groeien of ben je benieuwd welke kansen er nog meer voor jou liggen binnen je loopbaan? Doe dan mee aan de Summerschool 2021. 

Online challenges: Voel je vrij om de uitdaging aan te gaan
Daag jezelf en je collega’s deze zomer uit met de online Summerschool challenges. Vanaf maandag 12 juli verschijnt er iedere twee weken een nieuwe challenge op de Summerschool-website, de Facebook-pagina van Summerschool en op de LinkedIn-pagina van het A+O fonds Rijk. Door mee te doen aan de challenges ontdek je nieuwe kwaliteiten, krijg je de kans om bewust na te denken over jouw toekomst en zet jij die eerste kleine stap naar verandering en persoonlijke ontwikkeling.

Deel dit bericht met je rijkscollega’s om ook anderen uit te dagen om mee te doen aan de online challenges.

Summerschool evenement op locatie

Vrijdag 17 september sluiten we de Summerschool 2021 af met een speciaal evenement. Tijdens het evenement geven De Vrije Denkers een inspirerende workshop waarin zij laten zien dat doen de beste manier van denken is. En ook Typhoon is aanwezig en geeft deze dag een energiek optreden. 

Wil jij hier live bij aanwezig zijn? Doe dan mee aan de online challenges en maak daarmee kans op een ticket voor het Summerschool evenement op locatie.

Terugkijken Summerschool webinars
De afgelopen drie weken kon je iedere vrijdag twee inspirerende webinars volgen. Vanuit de thema’s vrijheid, persoonlijk leiderschap en mentaal sterk gaven verschillende sprekers interessante inzichten. Heb je een webinar gemist? Alle webinars zijn terug te kijken via Werken aan jouw toekomst: online. Voor meer informatie kijk je op de Summerschool-website.

Alles weten en niets missen? Ga dan meteen naar www.summerschool2021.nl en volg de Facebook-pagina van Summerschool voor alle updates, het aanbod en de kans om er 17 september bij te zijn!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: