Online manifestatie #steunpubliekesectornu

Woensdag is het zover: onze manifestatie voor meer waardering voor de publieke sector! Om 14:00 beginnen we in Den Haag. Doe mee en kijk online naar het programma. Meld je nu aan, als je dat nog niet hebt gedaan.

Wat gaan we doen?

We organiseren een manifestatie in Den Haag om aandacht te vragen voor de problemen waar jullie, de medewerkers in de publieke sector, elke dag mee te maken hebben. Werkdruk, te weinig mogelijkheden om je werk goed te doen, geen fatsoenlijke loonsverhoging. Woensdag laten we het kabinet zien dat er nu in ons geïnvesteerd moeten worden. Want investeren in ons werk, is investeren in heel Nederland!

Programma

In Den Haag vertellen collega’s uit het onderwijs, van de politie, defensie, de gemeenten en het rijk hun verhaal. Ook te gast zijn econoom Wimar Bolhuis en journalist Sander Heijne (bekend van ‘Fantoomgroei’). Daarnaast spreken Jean Debie (voorzitter AC), Tuur Elzinga (voorzitter FNV) en Judy Hoffer (dagelijks bestuur FNV, voorzitter ACOP).


Jullie kunnen online meekijken, jullie virtuele aanwezigheid wordt ter plaatse gesymboliseerd door honderden lege stoelen.

Meld je aan!

Meld je hier aan en je ontvangt per mail een link om woensdag online mee te kunnen doen.

Volg ons en doe mee

Blijf op de hoogte via www.steunpubliekesectornu.nl  en volg de campagne op twitter en facebook.
Doe mee en gebruik op social media #steunpubliekesectornu.