VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Onderhandelingsresultaat Overgangsregeling SBF-55

Posted by vpwadmin op 18 mei 2015

Recent hebben de vakbonden na enkele stevige onderhandelsessies een onderhandelaarsakkoord bereikt over de overgangsregeling SBF-55.
Bijgevoegd treffen jullie het bereikte onderhandelaarsakkoord en een nieuwsbrief waarin meer uitleg staat en die hopelijk op al veel vragen een antwoord geeft.
Het woord is nu aan onze leden.

Ledenraadpleging
Wij vragen onze leden om te stemmen over het onderhandelaarsakkoord. Elke bond zal onder haar eigen leden een schriftelijke stemming houden.
In de loop van deze week zal er op de website een mogelijkheid om te stemmen worden gepubliceerd. Die stemmodule op onze website zal alleen voor VPW-leden zijn.

Informatiebijeenkomsten
Omdat er ongetwijfeld meer vragen zullen zijn dan wij in deze nieuwsbrief kunnen beantwoorden, organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten, waarbij we een toelichting geven op het bereikte resultaat en vragen zullen beantwoorden.
Bij deze bijeenkomsten zijn leden en niet-leden van harte welkom.

  • Vrijdag 22 mei 2015, 13.00 tot 15.00 uur, Verkeerspost Nijmegen, Winselingsedijk 100 (6541AH) (de toegang van de verkeerspost gaat over het terrein van een containeroverslagbedrijf. Om toegang te krijgen krijg je eerst een veiligheidsfilm te zien en vervolgens moet je een vragenlijst invullen. Dit kost ongeveer 10 tot 15 minuten. Houd hier rekening mee met de reistijd)
  • Woensdag 27 mei 2015, 8.00 tot 10.00 uur, Schellingwoude, Rayonkantoor Oost, Zuider IJdijk 49 te Amsterdam, Schellingwoude.
  • Vrijdag 29 mei 2015, 12.00 tot 14.00 uur, Middelburg, Poelendaelsesingel, Zoommeerzaal

De stemming zal kort na de laatste bijeenkomst sluiten.
Houd hierover de informatie via deze website goed in de gaten!

nieuwsbrief onderhandelaarsakkoord SBF55 definitief

20150410-Overgangsmaatregel-SB-55-onderhandelaarsresultaat-def

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: