VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Enquete invoering mobiliteitskaart woon- werkverkeer

Posted by vpwadmin op 4 december 2013

Vanaf 1 januari 2014 voert de werkgever de ‘Mobiliteitskaart Rijksoverheid’ in. Dit is een OV-chipkaart voor zakelijk gebruik (woon-werkverkeer en binnenlandse dienstreizen) door medewerkers van het Rijk. Het levert met één kaart toegang tot alle OV vervoermiddelen. De mobiliteitskaart wordt gefaseerd ingevoerd, waarbij de Belastingdienst en Rijkswaterstaat de eerste gebruikers zullen zijn.

Door invoering van de mobiliteitskaart vervalt het voordeel die een aantal van de huidige vervoerskaarten kennen. Omdat deze voordelen niet gebaseerd zijn op regelgeving wil de werkgever dit niet compenseren. De AC Rijksvakbonden willen graag weten hoe u hier over denkt. Daarnaast weten wij niet hoeveel medewerkers nadeel ondervinden van invoering van de mobiliteitskaart. Wij willen daarom met deze enquête ook inventariseren wie allemaal nadeel ondervindt.

De enquête bestaat uit vier vragen en neemt ongeveer 7 minuten van uw tijd in beslag. Invulling van deze enquête helpt ons in de onderhandelingen. Wij kunnen immers alleen uw belangen omtrent de mobiliteitskaart behartigen indien wij weten hoe u over de mobiliteitskaart denkt. Help ons en klik op de onderstaande link om de enquete in te vullen.

http://rijksvakbond.nl/index.php/enquete-mobiliteitskaart

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: