VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

VPW betrokken bij houtskoolschetsen RWS

Posted by vpwadmin op 23 augustus 2012

Vandaag hebben wij in het departementaal georganiseerd overleg (DGO) gesproken over de houtskoolschetsen van RWS. Aanwezig waren Jaap Slootmaker (lid regieteam OP2015) en Jona Maitland (projectdirecteur). Met hen hebben wij vooral gesproken over hoe RWS op een zorgvuldige manier de medewerkers gaat indelen in de nieuw te vormen organisatie-onderdelen. Een traject dat al is begonnen met de HRM-vragenlijst waarin medewerkers hun takenpakket moeten beschrijven tot aan de daadwerkelijke indeling in een nieuw organisatie-onderdeel met een indelingsbrief in december.

De komende maanden gaat RWS de nu nog globale houtskoolschetsen verder invullen. Het is de bedoeling om de gedetailleerde houtskoolschetsen in oktober klaar te hebben. Naast de behandeling in de GOR komen de houtskoolschetsen natuurlijk ook weer terug in het DGO. Dat zal 29 november zijn. In de tussentijd zitten we niet stil. Wij hebben in het DGO afgesproken dat we betrokken worden bij de totstandkoming van de gedetailleerde houtskoolschetsen. Wij gaan de komende tijd regelmatig met het regieteam om de tafel zitten om uw belangen in dit omvangrijke veranderproces te behartigen.

Wij houden u op de hoogte via onze website. Heeft u vragen of opmerkingen over de houtskoolschetsen of wat daarmee samenhangt, zoals de HRM-vragenlijst, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: