VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

SAMEN STERK VOOR PUBLIEK WERK

Posted by vpwadmin op 19 januari 2011

De samenwerkende bonden van overheids- en onderwijspersoneel organiseren een actie onder het motto “samen sterk voor publiek werk”.
Deze actie kent twee onderdelen. Er is een manifest verschenen waarin de bonden oproepen het publieke werk te ondersteunen. Daarnaast is er op 17 februari een landelijke manifestatie. De VPW doet mee aan het manifest en aan de landelijke manifestatie.  

 

Manifest
Wij willen het manifest door zoveel mogelijk mensen laten tekenen. Wij roepen u daarom op om dit manifest zo breed mogelijk bekend te maken. Op de website van het Publiek Werk staat ook een versie met een handtekeningenblad dat verzonden kan worden naar een antwoordnummer. Het manifest kan op de website ook online worden getekend.
 

Landelijke manifestatie
De landelijke manifestatie is op donderdag 17 februari 2011, op het Malieveld in Den Haag.
Er zullen ongeveer 25 opstappunten komen vanwaar bussen rijden naar Den Haag. Aanmelden voor een plek in de bus kan op de website van Bus reserveren worden ingevuld.
Wij verzoeken u om in grote getale naar Den Haag te komen. Wij willen daar de politiek en het publiek (mede met het oog op de provinciale statenverkiezingen op 2 maart) het belang van de publieke sector en de desastreuze plannen van het kabinet duidelijk maken.
Hoe meer mensen, hoe duidelijker de boodschap!!!

Lees ook onderstaande factsheet!!!

Factsheet_sector_RijkAdvertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: