VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Belastingservice VPW weer beschikbaar

Posted by vpwadmin op 20 december 2010

De voorbereiding voor het belastingjaar 2010 is bij de afdeling Belastingservice alweer in volle gang. Begin 2011 zal de blauwe envelop weer bij velen van ons op de deurmat vallen. Een groot aantal leden maakt al jaren gebruik van de belastinghulp die de VPW via het Ambtenarencentrum aan haar leden aanbiedt. Ook dit jaar kunnen leden van de VPW wederom gebruik maken van deze uitstekende service.

De belastingservice zal op dezelfde wijze als vorig jaar worden georganiseerd. De eigen bijdrage van € 20,- per lid kan gelukkig op dit zelfde niveau gehandhaafd blijven. Wel is er een maximum gesteld van 3 belastingformulieren per lid (gezinsleden moeten op hetzelfde adres wonen). De aanmeldingsprocedure is als volgt.  U vult de bijgevoegde bon in en stuurt deze zo snel mogelijk op naar de VPW in Amersfoort. Na ontvangst van uw bon, ontvangt u van ons een betalingsverzoek á € 20,-. Na ontvangst van uw bijdrage zal de VPW er voor zorgen dat uw aanmeldingsformulier bij de belastingconsulenten terechtkomt. Van de belastingconsulenten ontvangt u begin februari 2011 een uitnodiging, waarin vermeld de locatie, de datum, het tijdstip en de financiële bescheiden die u mee dient te nemen naar uw afspraak voor het invullen van uw belastingaangifte.

Aanmeldingsprocedure.

U vult de onderstaande bon in, bij voorkeur mét emailadres en stuurt of mailt (info@vpwnet.com) de bon zo snel mogelijk  naar de VPW in Amersfoort. Vervolgens ontvangt u van ons een betalingsverzoek á € 20,-. Zodra dit bedrag bij ons binnen is, zal de VPW ervoor zorgen dat uw aanmeldingsformulier bij de belastingconsulenten terecht komt.

Van de belastingconsulenten ontvangt u begin februari 2010 een uitnodiging, waarin vermeld de locatie, de datum, het tijdstip en de financiële bescheiden die u mee dient te nemen naar uw afspraak voor het invullen van uw belastingaangifte.

Als u een emailadres invult, ontvangt u de uitnodiging per mail. Deze aanmeldingen gaan sneller!!!!

De consulenten bieden ook hulp wanneer er na het invullen en verwerken van uw aangifte, problemen ontstaan met de Inspecteur der Directe Belastingen. De belastingconsulenten verzorgen voor u en uw gezinsleden de aangiften over 2010 en eventueel voorgaande jaren (max. 3 formulieren).

Voor alle duidelijkheid: wij verzorgen géén belastingaangiften voor ondernemingen.

Stuur de bon vóór 1 februari 2011 naar:

VPW

t.a.v. Belastingservice

Prinses Julianaplein 16 b

3817 CS  Amersfoort

Aanmeldingen die ná 1 februari 2011 binnenkomen kunnen niet meer worden ingepland en zullen zo mogelijk schriftelijk worden afgehandeld.

Belastingservice-2010-2011

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: