VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

JongeLedenDag 15 september 2010

Posted by vpwadmin op 17 juni 2010

Hoe is het om te werken in Rijksdienst? Wat bevalt goed en wat kan beter? Wat verwacht jij van jouw vakorganisatie? Wat zijn jouw wensen en ideeën als het gaat om steun vanuit de vakorganisatie?
Dat willen we graag van jou weten.
Bezoek jullie website en meld je aan!  

Van de bestaande vakorganisaties wordt vaak gezegd dat het ‘oude-mannen-bolwerken’ zijn, ze worden bemenst en geleid door meest 50-plussers. Voelen jongere leden zich daar thuis, worden ze gehoord en krijgen ze wel een eerlijke kans om volwaardig mee te doen?

Wat vind jij?

Er is van alles te vinden op internet en in de literatuur, maar we willen het graag weten van onze eigen jonge leden, dus ook van jou.

Daarom wordt er op 15 september 2010 een themadag georganiseerd die zich richt op onze leden van 35 jaar en jonger. Je wordt van harte uitgenodigd om te komen en mee te denken en te praten over (het verbeteren van) de positie van de jonge werknemer binnen de Rijksdienst en de rol van jouw vakorganisatie daarbij.

Wanneer en waar?

Vanwege de centrale ligging is als locatie gekozen voor Hotel Houten. Het adres is: Hoofdveste 25, 3992 DH  Houten. Kijk voor de route op www.hotelhouten.nl.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag en je reiskosten worden vergoed.

 Meld je aan

De leden van 35 jaar en jonger krijgen binnenkort een uitnodiging toegestuurd. Bij deze uitnodiging is een antwoordkaart gevoegd waarmee je je kunt aanmelden.

Op de antwoordkaart mag je gerust al onderwerpen zetten waarvan jij vindt dat er aandacht aan besteed zou moeten worden.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: