VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

De belastingservice VPW is weer beschikbaar

Posted by vpwadmin op 17 december 2009

De voorbereiding voor het belastingjaar 2009 is bij de afdeling Belastingservice alweer in volle gang. Begin 2010 zal de blauwe envelop weer bij velen van ons op de deurmat vallen. Een groot aantal leden maakt al jaren gebruik van de belastinghulp die de VPW via het Ambtenarencentrum aan haar leden aanbiedt. Ook dit jaar kunnen leden van de VPW wederom gebruik maken van deze uitstekende service.

De belastingservice zal op dezelfde wijze als vorig jaar worden georganiseerd. De eigen bijdrage van € 20,- per lid kan gelukkig op dit zelfde niveau gehandhaafd blijven. Wel is er een maximum gesteld van 3 belastingformulieren per lid (gezinsleden moeten op hetzelfde adres wonen). Aanmeldingsprocedure. U vult de bijgevoegde bon in en stuurt deze zo snel mogelijk op naar de VPW in Amersfoort. Na ontvangst van uw bon, ontvangt u van ons een betalingsverzoek á € 20,-. Na ontvangst van uw bijdrage zal de VPW ervoor zorgen dat uw aanmeldingsformulier bij de belastingconsulenten terechtkomt. Van de belastingconsulenten ontvangt u begin februari 2010 een uitnodiging, waarin vermeld de locatie, de datum, het tijdstip en de financiële bescheiden die u mee dient te nemen naar uw afspraak voor het invullen van uw belastingaangifte. De consulenten bieden ook hulp wanneer er na het invullen en verwerken van uw aangifte, problemen ontstaan met de Inspecteur der Directe Belastingen. De belastingconsulenten verzorgen voor u en uw gezinsleden de aangiften over 2009 en eventueel voorgaande jaren (max. 3 formulieren). Vóór alle duidelijkheid: wij verzorgen géén belastingaangiften voor ondernemingen. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om elektronisch aangifte te doen. Stuur de bon vóór 1 februari 2010 naar:

VPW T.a.v. Belastingservice Pr. Julianaplein 16 B 3817 CS Amersfoort Aanmeldingen die ná 1 februari 2010 binnenkomen kunnen niet meer worden ingepland en zullen zo mogelijk schriftelijk worden afgehandeld.

Belastingservice-2009-2010

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: