VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Overzicht Reorganisaties Verkeer & Waterstaat

Posted by vpwadmin op 24 januari 2008

Donderdag, 24 januari 2007

Namens het AC/VPW nemen Paul van Es en Peter Wulms deel aan het Departementaal Georganiseerd Overleg, beter bekend als het DGO.
Dit overleg vindt eens per 2 maanden plaats in Den Haag.
Wat niet iedereen weet, is dat elke reorganisatie aangemeld moet worden bij het DGO. Het DGO toetst de reorganisatie aan diverse rechtspositionele criteria en arbeidsvoorwaardelijke zaken. Het DGO werkt hierbij nauw samen met de Medezeggenschap (OR-GOR-DOR e.d.)
Alle lopende reorganisaties die op dit moment bekend zijn bij het DGO, zijn in een overzicht geplaatst. Bijgaand treft u dit overzicht aan als PDF-bestand.
Het is voor onze DGO-vertegenwoordigers van groot belang om te weten of deze lijst compleet is en deze vraag leggen we voor aan onze leden en met name aan de OR-leden.
Wilt u eens controleren of de reorganisatie die bij uw dienst gepland of voorbereid wordt of waar u van weet of bij betrokken bent op deze lijst staat.
Bedenk daarbij wel dat een reorganisatie niet altijd zo aangeduid wordt. Ook de termen (om)vorming, modernisering, kanteling, inrichting, samenvoeging, (door)ontwikkeling, uitbesteding etc. kunnen gebruikt worden terwijl het om een reorganisatie gaat.
VPW doet een dringend verzoek aan haar leden om zaken die wijzen op een reorganisatie, te melden aan onderstaand e-mailadres, zodat gekeken kan worden of het hier ook werkelijk om een reorganisatie gaat en of deze wel aangemeld is bij het DGO.
U kunt met uw meldingen terecht bij: vpw@hetnet.nl

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: