VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Meest gestelde vragen CAO 2007

Posted by vpwadmin op 20 april 2007

Vrijdag, 20 april 2007

Vorige week stuurde het Ambtenarencentrum (AC) aan alle leden het resultaat van de informeel verkennende besprekingen. Gezien de vele reacties op deze nieuwsbrief is het helaas niet mogelijk om iedereen individueel te beantwoorden. Daarom heeft het AC in de bijlage de meest gestelde vragen en opmerkingen geselecteerd met onze reactie hierop.
Uit vrijwel alle reacties van de leden en de medewerkers uit de actiecomités blijkt dat het resultaat te weinig is. Het is simpelweg niet goed genoeg. Natuurlijk hoopte het AC, net als jullie, op een beter resultaat. We voerden actie voor meer dan nu op tafel ligt. Desondanks is toch besloten de acties op te schorten. Niet omdat het AC tevreden is over het resultaat, maar omdat we inschatten dat verder actievoeren niet tot een beter resultaat leidt.
We hervatten daarom de formele onderhandelingen. Hieruit zal uiteindelijk een onderhandelingsresultaat komen. Het AC legt dit onderhandelingsresultaat voor aan onze leden. U krijgt dus nog de gelegenheid om uw stem te laten gelden tijdens deze ledenraadpleging. U kunt op dat moment het nog te bereiken onderhandelingsresultaat accepteren of afwijzen.

Marianne Wendt

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: