VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Actiekader, kunnen we weer onderhandelen?

Posted by vpwadmin op 10 april 2007

Dinsdag, 10 april 2007

De informeel verkennende gesprekken met de minister en haar onderhandelaars hebben tot een uitkomst geleid die we met de actievoerende vakbondsleden willen bespreken. Op 12 april is er een bijeenkomst.
We hebben de afgelopen twee weken informeel verkennende gesprekken gevoerd met de onderhandelaar van de minister en op 5 april met de minister zelf. Het doel was om van de rijkswerkgever een bod te krijgen dat rekening houdt met de achterstand die rijksambtenaren de afgelopen jaren hebben opgelopen. We riepen u op juist in die fase onverminderd met de acties door te gaan, om de nodige druk op de ketel te houden. Dat heeft resultaat gehad: Op 10 april hebben de informele verkenningen uiteindelijk tot een uitkomst geleid die we met de actievoerende vakbondsleden willen bespreken.
De vraag die dan op tafel ligt is of we op basis daarvan de formele onderhandelingen kunnen hervatten en of u het verantwoord vindt om de acties na 12 april vooralsnog op te schorten.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 april van 17.00 tot 19.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Woensdag 11 april ontvangt u een definitieve uitnodiging met de tekst van de uitkomst van de informele verkenningen.

Wij begrijpen dat we u een uitnodiging sturen met een zéér korte termijn. We vertrouwen er op dat veel actievoerders desondanks in staat zijn om deze belangrijke bijeenkomst bij te wonen.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: