VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Werken bij het Rijk, waardeer het nu!

Posted by vpwadmin op 15 november 2006

Woensdag, 15 november 2006

Over werkdruk, loopbaanbeleid, reorganisaties, gezond werken en kostenvergoedingen waren we nog niet eens begonnen. We wilden eerst weten of we het eens konden worden over de salarisverhoging, de vergoeding voor de zorgverzekeringspremie en de opbouw van de dertiende maand. Dat lukte niet. Op 1 november liepen de onderhandelingen over de CAO Rijk 2007 definitief vast.

Op 8 november hebben kaderleden van de vier bonden in Utrecht besproken wat er nu moet gebeuren. De uitkomst daarvan is duidelijk. Dit jaar moet er eindelijk weer eens een eerlijke CAO komen! Die komt er deze keer niet vanzelf. Voor de CAO voor Rijksambtenaren 2007 is uw steun nodig! We beginnen rustig, maar zo nodig komen er verdergaande acties.

We vragen ùw steun. Maak van uw CAO het gesprek van de dag! De week van 20 tot en met 24 november is de week van de ondersteuning voor de CAO Rijk.
Bij de vierbondenbrief die u thuis gestuurd krijgt zullen steunbetuigingen gevoegd zijn.
Neem deze steunbetuigingen mee naar uw werk. Zoek uw collega’s op. Zorg dat uw CAO het gesprek van de dag is! Stoor u niet aan de verkiezingsuitslag. Ongeacht welk kabinet er zit of komt: Rijksambtenaren hebben recht op een eerlijke CAO!
Organiseer bijeenkomsten, nodig vakbondsvertegenwoordigers uit voor een discussie met uw leidiggevenden. Vraag hen partij te kiezen: staan ze achter Remkes of achter u?

Stuur de steunbetuigingen ingevuld zo spoedig mogelijk op naar uw Vakorganisatie zodat we ze op 29 november in uw aanwezigheid aan Minister Remkes kunnen aanbieden!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: