VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Acties Sector Rijk

Posted by vpwadmin op 10 november 2006

Donderdag, 30 november 2006

Op woensdag 8 november is er tijdens een zeer goed bezochte actievergadering van de gezamenlijke bonden besloten over te gaan tot het voeren van acties i.v.m. de mislukte CAO-onderhandelingen.
Na stemming over verschillende actievormen is besloten om te beginnen met wat ‘zachtere’ opwarmacties. Zo nodig volgen later hardere acties.

Actieplan:
In de periode van 20 tot 28 november zullen steunbetuigingen worden ingezameld die op woensdag 29 november worden overhandigd aan de (demissionaire) minister tijdens een uitbundige en massale bijeenkomst.

Op woensdag 6 december nodigen we Binnenlandse Zaken uit om verder te praten. Dan blijkt of zij tegemoet willen komen aan onze eisen. Deze onderhandelingen bekrachtigen we door alle (kader)leden op te roepen om mee te gaan naar deze onderhandeling. Indien op 14 december geen resultaat is bereikt dan zullen we hardere acties aankondigen. We geven BZK dan tot 29 december de tijd om dit te voorkomen door onze eisen alsnog in te willigen.

En als dit allemaal niet lukt dan hebben we geen CAO per 1 januari 2007. Hardere acties zoals een rijksbrede staking zijn dan onontkoombaar.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: