VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

Actievergadering CAO-Rijk druk bezocht!!

Posted by vpwadmin op 8 november 2006

Woensdag, 8 november 2006

De actievergadering van de kaderleden van de gezamenlijke Vakorganisaties over het vastlopen van de CAO-Rijk is massaal bezocht.
In deze actievergadering is door de diverse bestuurders van de Vakorganisaties een toelichting gegeven over het verloop van de onderhandelingen over de CAO-Rijk.
Vastgesteld is dat er op dit moment geen verdere mogelijkheden zijn tot overleg omdat het Ministerie van BZK niet bereid is om aan de gerechtvaardige salariseisen van de Vakorganisaties tegemoet te komen.
Doel van deze actievergadering was om met de kaderleden te discussiëren over actiemogelijkheden, waarmee BZK te dwingen is terug te keren naar de overlegtafel. Gebleken is dat de actiebereidheid onder de leden momenteel zeer hoog is. De onderhandelaars van de Vakorganisaties voelen zich bijzonder gesteund door de kaderleden en zullen de eerste voorbereidingen treffen om acties voor te bereiden. De kaderleden zullen de achterban gaan informeren en mobiliseren om op korte termijn acties te kunnen uitvoeren.
De leden van de VPW zullen zeer binnenkort worden geïnformeerd. Ook zal tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VPW, die gehouden zal worden op 14 november a.s. te Wageningen, door de onderhandelaars van AC/VPW uitgebreid met de leden van gedachten worden gewisseld en toelichting worden gegeven over de huidige stand van zaken.
De leden van de VPW worden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd om deze Algemene Ledenvergadering bij te wonen.
U dient zich wel vooraf aan te melden via: vpw@hetnet.nl

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: