VPW

Vakorganisatie voor medewerkers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

  • Over VPW

  • Archief

  • Advertenties

OR-verkiezingen 2006

Posted by vpwadmin op 8 december 2005

[img_assist|fid=105|thumb=1|alt=OR Poster]

In de periode 25 t/m 27 april 2006 worden er in bijna alle directies en diensten van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat nieuwe ondernemingsraden gekozen.

STEM VPW!!!

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers hun stem uitbrengen omdat een Ondernemingsraad grote invloed kan uitoefenen op zaken die rechtstreeks van invloed zijn op uw werk. De verantwoordelijkheden van de Ondernemingsraad
vloeien voort uit de “Wet op de Onderneming Raden” (WOR) en zijn in deze wet vastgelegd. Zaken als bespreken van verandering van werkwijze of reorganisaties, overleg over ziekteverzuim en Risico Inventarisatie van uw werkomgeving worden regelmatig behandeld. Ook in geval van problemen met bijvoorbeeld het plannen en uitvoeren van werkroosters heeft de Ondernemingsraad een belangrijke rol.

Om al deze uiteenlopende werkzaamheden als Ondernemingsraad goed te kunnen uitvoeren is het van het grootste belang dat u uw stem uitbrengt op een deskundige collega die over deze zaken kan oordelen en wil overleggen.
Daarnaast is het belangrijk dat u een goed contact heeft met de door u gekozen vertegenwoordiger in de Ondernemingsraad, zodat u direct met al uw vragen bij iemand terechtkunt.
Binnen de VPW is de structuur overzichtelijk en zijn de lijnen kort. Daardoor kunnen de leden gemakkelijk in contact komen met hun vertegenwoordigers in de OR.
Anderzijds kunnen deze OR-leden, terugvallen op professionele ondersteuning door deskundigen vanuit deze Vakorganisatie.
Er vindt regelmatig terugkoppeling plaats vanuit de Vakorganisatie VPW om haar Ondernemingsraadleden van de juiste actuele informatie te voorzien zodat zij goed
voorbereid hun werkzaamheden binnen de Ondernemingsraad kunnen uitvoeren.
Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw belangen op een zo goed mogelijke wijze door de vertegenwoordigers van de VPW zullen worden behartigd.

Indien u deskundige en goed ondersteunde vertegenwoordiging in uw Ondernemingsraad wenst, breng dan uw stem uit op een VPW vertegenwoordiger op de kieslijst.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: